Rețelele de apă și canalizare, extinse la marginea Botoșaniului. Investiția, realizată din bani din bugetul local

retea canalizare, stiri, botosaniPrimăria comunei Mihai Eminescu a anunțat intenția de a extinde, în acest an, rețelele de apă și canalizare din localitatea Cătămărăști. Ea a lansat o licitație pentru achiziția serviciilor de proiectare și execuție pentru „Înființare și extindere retele de apă și apă uzată în comuna Mihai Eminescu”, proiect finanțat din fonduri de la bugetul local. 

Prin acest proiect se doreste proiectarea si executia pentru extinderea și înființarea infrastructurii de apă si apa uzată în localitatea Cătămărești. În acest context atingerea acestui obiectiv presupune, pe de o parte, realizarea investițiilor necesare pentru construirea infrastructurii de apă si apa uzată, iar pe de altă parte, crearea unei atitudini favorabile a comunității locale cu privire la beneficiile ce decurg din implementarea și operarea corespunzătoare a infrastructurii”, susțin reprezentanții Primăriei Mihai Eminescu.

Numărul gospodăriilor care vor beneficia de viitoarea rețea de apă si apa uzată este de 230. Valoarea estimată a contractului este 745.380 lei.

Investiția este considerată prioritară, făcând parte din Strategia de Dezvoltare Locală a comunei Mihai Eminescu.

Lucrările sunt estimate să dureze maxim 70 de zile de la data semnării contractului și emiterii ordinului de începere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *