Botoșănean reținut după ce a distrus anvelopele mai multor mașini

Foto NewsBV

Poliţiştii oraşului Bucecea au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 52 de ani, din aceeaşi localitate, bănuit de comiterea mai multor infracţiuni.

În urma probatoriului administrat a rezultat că în luna iunie 2019, acesta a distrus, prin înţepare, două anvelope ale unui autoturism aparţinând unui bărbat de 54 de ani, ce se afla parcat pe o stradă din oraşul Bucecea, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.000 de lei.

De asemenea, în perioada ianuarie-februarie a.c, a distrus, prin acelaşi mod de operare, anvelopele a alte două autovehicule, parcate pe raza aceleiaşi localităţi, valoarea prejudiciului creat fiind estimată la suma de 2.300 de lei.

 Totodată, în luna februarie 2020, persoana în cauză a adresat ameninţări cu acte de violenţă unei femei de 35 de ani, cauzându-i o stare de temere.

În cauză se continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere şi ameninţare, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale şi luarea măsurilor legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com