Portariuc justifică o eventuală candidatură: E o stare interioară de nemulțumire față de ce se întâmplă în Botoșani

Ovidiu PortariucFostul primar PSD Ovidiu Portariuc admite că analizează posibilitatea de a candida la Primăria municipiului Botoșani. El vrea să intre în competiția electorală din luna iunie în semn de nemulțumire față de cum arată acum Botoșaniul.

„În acest moment, e o stare interioarăî de nemulțumire față de ce se întâmplă în Botoșani, un oraș încremenit în timp, fără proiecte, fără dezbateri de idei, fără viziune de dezvoltare”, a spus Portariuc.

Acesta spune că are mai multe oferte dion partea unor partide politice de a candida, însă așteaptă mesajele din partea electoratului.

Fostul primar din mandatul 2020- 2016 susține că, în cazul în care nu va candida, va susține „un candidat care poate scoate Botoșaniul din izolare”.

 

In urma cu 8 ani imi anuntam intrarea in cursa pentru Primaria Botosani si afisam primul banner public in Botosani. Reactia violenta a celor aflati atunci la putere spune totul despre cum a fost primita aceasta. Cu multa dragoste! urbanselectiv Intre timp am castigat alegerile in 2012, am construit un spital in Botosani, un cartier de locuinte ANL, am inceput si finalizat Parcul Cornisa in proportie de 97%, am asfaltat strazi, am dotat scoli si licee cu calculatoare si mobilier modern, am construit nocturna Stadionului Municipal, am finalizat modernizarea sistemului de termoficare si multe altele pe care le voi reaminti in perioada urmatoare. Vazand in ultima perioada cam cum stau lucrurile in Botosani, unde nu s-a miscat absolut nimic din 2016 pana in prezent, va intreb pe voi dragi prieteni care mi-ati scris pe Facebook multe mesaje private sau m-ati sunat, credeti ca ar trebui sa imi asum o candidatura independenta in 2020 la Primaria Botosani, pentru a continua proiectele incepute si a relua dezvoltarea orasului?”, a anunțat fostul primar al municipiului Botoșani.

One thought on “Portariuc justifică o eventuală candidatură: E o stare interioară de nemulțumire față de ce se întâmplă în Botoșani

  1. Portariuc, tu vorbesti serios??!! Stiu ca esti cam dezorientat, ai ramas fara servici… poate ca de aici ti se trage dorinta mare de a ne „ferici” cu o noua canditatura?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *