FOTO & VIDEO Showroom de rochii de mireasă inaugurat la Botoșani! Creațiile sunt unice, cusute manual

Unul dintre cele mai cu seama showroom-uri de rochii de mireasă din regiune a fost inaugurat, sâmbătă, la Botoșani. Boutique Mariage este un proiect de suflet la care de cativa ani lucreaza Alexandra si Marius Pușcașu. La inaugurare au luat parte zeci de persoane. Stil, eleganță, bun gust și rafinament, acestea sunt cuvintele care descriu cel mai bine evenimentul care a avut loc la Boutique Mariage. Rochiile de mireasă si de seara sunt cusute manual în tendințele modei și pot fi admirate la showroom-ul Boutique Mariage.

Alexandra și-a dezvoltat pasiunea pentru crearea rochiilor de mireasă încă din 2009. Știe din proprie experiență că fiecare mireasă își dorește să arate extraordinar în ziua nunții sale, iar pentru asta are nevoie de o rochie unică, care să o pună în valoare. Așa a luat naștere Boutique Mariage. Alături de surorile ei, Daniela și Ioana, gândește fiecare rochie până la ultimul detaliu.

Totul este făcut manual si cu pasiune, iar materialele folosite, mai ales dantela, au cea mai inalta calitate. Sunt extrem de bucuroasa cand imi vad clientii multumiti si ne recomanda, si tocmai de aceea, cred eu, cu modestie, a existat aceasta cerere. A fost un proiect mare pe care il vad acum ca un vis implinit si vreau ca aceasta poveste extraordinara sa mearga mai departe, ne-a dezvăluit Alexandra.

Materialele folosite pentru crearea rochiile sunt de cea mai bună calitate, iar pentru ca mireasa să arate perfect în ziua nunții se iau măsuri, se fac modificări astfel încât rochia să se plieze perfect pe fiecare femeie.

Incercam mereu sa cream rochii deosebite si in tendinte. Albul nu se mai poarta. Mare parte din rochii sunt create în funcție de cerințele pe care le-am avut înainte, și mai ales de piața de la noi. Am mii de poze în telefon, si credeti-ma cand va spun ca uneori visez rochiile de mireasa”, a spus Alexandra.

Sunt clienți de la București, Brașov, Cluj, care adoră selecția de rochii și vin special pentru creațiile Boutique Mariage.

Cea mai scumpă rochie valorează 4.500 RON, dar sunt creații și la prețuri mult mai accesibile. Cert este că fiecare viitoare mireasă, nașă de cununie sau botez, soacră mare sau domnișoară de onoare, care pășește pragul showroom-ului, poate alege dintr-o gamă variată de creații și este imposibil să nu găsească o ținută pe gustul său.

Boutique Mariage este situat pe Șoseaua Iașului nr 40, la ieșirea Botosani-Iași , pe partea dreaptă. Pentru mai multe detalii: 0759 538 423.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *