Deputatul Pro România, Mihaela Huncă: PNL nu are legitimitate să guverneze acum, nu are echipă

Deputatul Mihaela Huncă susține că PNL nu are legitimitate și nici echipă ca să guverneze în acest moment și că Pro România nu va vota Guvernul Cîțu.

Nu aş vrea să mă repet, dar suntem fix în aceeași situație ca acum 20 de zile: avem un premier propus doar ca să fie respins.  Pro România nu va vota Guvernul Cîțu. Este clar că PNL nu are legitimitate să guverneze acum, nu are echipă, program de guvernare, nu are susținere parlamentară”, a precizat Mihaela Huncă.

Deputatul botoșănean susține că realitatea este cruntă, în sensul că România nu va avea Guvern timp de cel puțin 120 de zile.

Țara va fi lăsată neguvernată, în condițiile în care e nevoie majoră în infrastructură, în educație, în sănătate, în toate domeniile. Toate se întâmplă acum, când un guvern cu credibilitate şi competent ar trebui să gestioneze şi situaţia provocată de coronavirus. Lipsa de încredere a românilor în acest guvern a dus la panică și revoltă în anumite comunități, cu escaladări spre acte de violență. Aşa ceva nu este normal. Să fim serioşi, numai de două zile românii au avut o comunicare oficială din partea autorităţilor statului. Oamenii sunt speriaţi pentru că statul a tăcut până acum, când se încearcă, târziu, dar mai bine aşa decât niciodată, o comunicare eficientă”, a mai spus deputatul Pro România.

Huncă a acuzat totodată instabilitatea politică întreţinută de preşedintele Klaus Iohannis, de PNL şi PSD în condiţiile în care, spune deputatul, ţara este într-o situaţie excepţională, iar repercursiunile în toate domeniile generate de pandemia virusului COVID 19 vor fi dezastruoase la nivel mondial. 

One thought on “Deputatul Pro România, Mihaela Huncă: PNL nu are legitimitate să guverneze acum, nu are echipă

  1. Sa inteleg ca voi astia cu 4% aveti echipa? In curand Puie Monta o sa va incoloneze si o sa va bage inapoi in staulul pzd-ist iar voi o sa behaiti de placere…Hai cu anticipatele, sa nu va mai vedem fetzele!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *