Accident teribil! Patru tineri au murit într-o mașină strivită de TIR

Accident de circulație cumplit, noaptea trecută, în Olt, pe DN 65, la ieșirea din Balș spre Craiova. Patru tineri au murit pe loc, după ce maşina în care se aflau, un Logan, a fost spulberată de un TIR. Nenorocirea s-a produs noaptea trecută, în jurul orei 1.00, pe Drumul European 574, la ieșirea din orașul Balș spre Craiova.

În urma cercetărilor la locul producerii accidentului, polițiștii Serviciului Rutier au stabilit faptul că un tânăr de  24 de ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Național 65, ar fi pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un TIR condus de un bărbat,  de 58 de ani, din orașul Balş.

Autoturismul Dacia Logan în care se aflau patru persoane, trei bărbați și o femeie, a fost strivit între TIR și zidul betonat de protecție de pe marginea șoselei.

La fața locului au ajuns pompierii care au intervenit imediat pentru descarcerarea victimelor din Logan, și mai multe echipaje medicale de la Ambulanță și SMURD.

Din păcate, toate persoanele din autoturism, cu vârste de 20, 22, 24 şi 30 de ani, toate din municipiul Slatina, au fost găsite moarte.

Medicii nu au putut decât să constate decesul celor patru victime, toate prezentând leziuni traumatice incompatibile cu viața.

Șoferul TIR-ului a fost rănit ușor a cap, fiind transportat la spital.

El nu se afla sub influența alcoolului. 

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Sursa: Observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *