FOTO & VIDEO Imagini dezolante la Spitalul din Dorohoi. Ce au găsit inspectorii de la Protecția Consumatorului

Inspectorii de la Protecția Consumatorului au făcut o serie de controale și la Spitalul Municipal Dorohoi, unde au găsit o serie de nereguli. Mâncarea era ținută în condiții improprii, lenjeria de pat ruptă, dar și mizerie.

Vă reamintim că inspectorii ANPC vor efectua controale în spitalele din toate cele 41 de județe ale României, inclusiv în Municipiul București, urmând a fi verificate condițiile de cazare (starea saltelelor, lenjeriilor, pernelor, pilotelor, pijamalelor etc.), igienă (situația grupurilor sanitare/băi) și alimentație din spitale (cantinele, meniurile, spațiile de depozitare a alimentelor etc.), precum și tot ceea ce ţine de prestarea unui serviciu către pacienţi în conformitate cu normele europene.

Având in vedere numărul mare de sesizari privind inclusiv conditiile de cazare și alimentație in unitățile spitalicești așa cum sunt decontate către Casele de sanatate, ca si “cazări pacienți”, respectiv “alimentație pacienți”, joi și vineri sunt verificate toate aspectele privind existența și aspectul saltelele, lenjeriilor, pernelor, pilotelor, cantinelor, depozitarii alimentelor precum și a existentei și funcționarii grupurilor sanitare și tot ceea ce tine de prestarea unui serviciu in conformitate cu normele europene.

 

One thought on “FOTO & VIDEO Imagini dezolante la Spitalul din Dorohoi. Ce au găsit inspectorii de la Protecția Consumatorului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *