Locativa începe vânzarea locuințelor ANL. Vezi în ce zonă a municipiului Botoșani!

anl, bloc de locuinte, stiri, botosaniSocietatea Locativa va scoate la vânzare, într-o primă etapă, locuințele ANL de pe strada Călugăreni. 

Potrivit directorului societății Locativa, Florinel Gornea, chiriașii pot depune cereri, cu condiția să fie cu plata chiriei și a utilităților la zi. Acesta susține că prețurile locuințelor vor fi stabilite în cadrul ședințelor de Consiliul Local.

Suntem în linie dreaptă și vom înainta către Consiliul Local locuințele care se vor vinde în luna următoare, pentru că prețurile cu care se vor vinde vor fi avizate de către Consiliul Local, conform legii. Acum avem toate elementele definitive și legale pentru a vinde aceste locuințe. Vom lua în ordine aceste cereri și vom înainta către Consiliul Local tot ce este de vânzare, începând cu 1 aprilie. Viitorii proprietari pot veni la noi pentru a-și depune documentele. Prețurile apartamentelor se vor modifica de la o lună la alta”, a precizat Florinel Gornea. 

Peste 40 de cereri sunt la această dată depuse pentru cumpărarea locuințelor ANL. 

One thought on “Locativa începe vânzarea locuințelor ANL. Vezi în ce zonă a municipiului Botoșani!

  1. Cuma sa cumpar apartamentul ?/ este facut in bataie de joc laprimul cutremur cade ,si cer si o suma mare nustiu daca cineva firma il asigura de cutremur??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *