Doi bătrâni au rămas fără 95.000 de lei după ce au fost păcăliți că vor primi o pomană

Necaz mare pentru doi soți din Alba Iulia, care s-au lăsat impresionați de durerea unei necunoscute, care voia să le ofere ceva de pomană.

Bătrânii au poftit-o în casă și, într-un moment de neatenție, individa le-a furat din dulap toate economiile, 95.000 de lei, potrivit stirileprotv.ro.

Polițiștii din Alba au găsit-o în cele din urmă pe suspectă și au reținut-o pentru 24 de ore. Însă banii nu au mai fost recuperați.
Suspectă, în vârstă de 42 de ani, i-a dat bătrânei o farfurie cu struguri și i-a mai oferit și 200 de lei, ca să îi cumpere soțului pantofi.

A spus că nu are la ea decât o bancnotă de 500 de lei și i-a cerut restul. Așa a zărit unde-și ținea bătrâna economiile, 95.000 de lei.

Ca să îi distragă atenția și să poată lua banii din dulap, femeia i-a cerut gazdei să spele strugurii. Cei doi soți spun că au reușit să strângă banii în zeci de ani, ca să aibă la bătrânețe.

Reporter: În cât timp ați strâns banii aceștia?
Păgubită: ”În 30 de ani.”

Când și-au dat seama că au fost jefuiți, păgubiții au anunțat poliția. Suspecta, o femeie de 41 de ani din Mizil, a fost prinsă.

Comisar șef Luminița Prodan – purtător de cuvânt IPJ Alba: “Se pare că femeia nu este la prima fapta de acest gen, față de ea a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore.”

Bătrânii nu și-au recuperat banii până acum. Poliția insistă cu recomandarea de a nu accepta vizită unor necunoscuți, sub niciun pretext comercial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *