Valeriu Iftime a dezvăluit ce relație are cu Gigi Becali: „Toţi cei care cred în Dumnezeu sunt fraţi. Ce-i cu voi?”

Foto: Digi sport

FC Botoșani a arătat ca o pepinieră pentru FCSB. Cel puțin în ultimii ani, când 4 jucători au făcut pasul de la moldoveni spre roș-albaștri. Astfel, au existat multe voci care au considerat că relația dintre cei doi patroni, Valeriu Iftime și Gigi Becali, este una mai mult decât amicală, mai ales după rezultatele directe dintre cele două echipe.

Șeful moldovenilor a ținut însă să explice ce relație are el cu Gigi Becali.

„Nu sunt prieten cu Gigi Becali, ci doar am pornit nişte afaceri, dar suntem în lumi complet diferite. Suntem cumva apropiaţi de partea asta religioasă, dar toţi cei care cred în Dumnezeu sunt fraţi în partea asta creştinească. În rest, eu cu Gigi Becali m-am văzut o singură dată în viaţă. Ce e cu voi? O singură dată! Am vorbit la telefon de mai multe ori şi e foarte distractiv la telefon. E un club care aduce bani în România. Iar copiii ăştia care aud de FCSB, ştiţi cum le tremură pantalonii? Şi pleacă acolo”, a precizat Valeriu Iftime.

În ultimii ani, de la Botoșani la FCSB au plecat 4 jucători: Olimpiu Moruţan, Mihai Roman, Cătălin Golofca și Andrei Miron. Cu toate acestea, doi dintre ei au ajuns înapoi la moldoveni, Roman și Gogolca, acesta din urmă ajungând ulterior la CFR Cluj.

Așadar, critici au fost mereu în ceea ce privește aceste mutări, pentru că, de fiecare dată, Botoșaniul a avut de câștigat pe plan financiar, însă pe plan sportiv, rezultatele directe dintre cele două echipe spun totul.

În 15 meciuri directe disputate în toate competițiile, FCSB a obținut 12 victorii, iar Botoșaniul una singură, în timp ce două partide s-au terminat la egalitate.

Sursa: digisport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *