Tragedie! O femeie a murit după ce s-a aruncat de la etajul al treilea al Spitalului Județean ”Mavromati”

Tragedie în județul Botoșani. O femeie internată la Spitalul Județean s-a aruncat de la etajul al treilea al Spitalului Județean ”Mavromati”.

Nefericitul eveniment a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică. Femeia, de 89 de ani, a fost internată, vineri, pe Secția Medicală II a spitalului SPitalului Județean, pentru o acutizare a afecțiunii respiratorii cronice.

La internare, spun cadrele medicale, pacienta era cooperantă, liniștită, iar evoluția postinternare a fost favorabilă, însă s-a trezit după miezul nopţii, a deschis unul din geamurile salonului, s-a urcat pe pervazul înalt, după care a plonjat în gol. 

Pacienta prezenta o dependență majoră. În ziua internării, pacienta nu a coborât din pat, fiindu-i acordate îngrijiri și tratamente la pat. În antecedente figura ca fiind în evidență cu diagnosticul dependență senilă, dar pe pe perioada internării nu a pus nicio problemă din punct de vedere psihiatric”, a declarat Ioan Asaftei, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean.

Cadrele medicale spun că, deși lumina a fost aprinsă toată noaptea în salon, cel mai probabil pacienta s-a dezorientat datorită vârstei, ea fiind cazată chiar lângă geam.

Pacientele din salon au anunțat cadrele medicale. Impactul cu solul i-a fost, însă, fatal.

La fața locului au ajuns și polițiștii criminaliști, care au deschis o anchetă. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *