FOTO Un nou magazin de cadouri la Botoșani! Aranjamente florale unicate pentru persoane speciale, la Buchetino Lux by Rose Wow

Cauți un cadou potrivit pentru femeile speciale din viața ta, dar nu ai găsit încă? Buchetino Lux by Rose Wow din Botoșani are soluția potrivită! Magazinul de cadouri se deschide pe 27 februarie, de la ora 10.00, și pregătește oferte de nerefuzat pentru clienți.

Luna martie este considerată Luna Femeii, iar pentru că în această perioadă fiecare doamnă sau domnișoară se așteaptă să primească din partea celor dragi daruri creative și unice, Buchetino Lux by Rose Wow din Botoșani pune la dispoziția clienților aranjamente cu totul speciale pentru… femei speciale!

Trandafiri criogenați, care rezistă până la 25 de ani, ursuleți de săpun, dar și cutii cu trandafiri naturali sunt câteva dintre ofertele Buchetino Lux by Rose Wow.
Cele mai frumoase aranjamente cu trandafiri naturali criogenați le găsiți la Buchetino Lux By Rose Wow, pe strada Octav Onicescu nr.29 A (lângă Minerva).

Pentru detalii și comenzi: 0759 822 953 / Facebook: Buchetino Lux By Rose Wow.

Magazinul de cadouri organizează și un super concurs cu prilejul inaugurării. Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook Buchetino Lux By Rose Wow.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *