FOTO O mașină a ars ca o torță la Botoșani. Doi paznici de vânătoare erau în ea când au izbucnit flăcările

 

O mașină a Filialei Dorohoi a Asociației Județene Vânătorilor și Pescarilor Sportivi (AJVPS) Botoșani a fost distrusă de un puternic incendiu. Doi paznici de vânătoare se aflau în ea în momentul producerii incendiului, dar, din fericire, au ieșit la timp.

Oamenii patrulau în zona comunelor Brăești și Văculești, iar din Land Rover-ul Freelander, a început să iasă fum. Aur deschis capota și au încercat să stingă flăcările cu stingătoarele, dar eforturile lor au fost zadarnice. Au chemat pompierii, dar mașina era deja distrusă de foc.

Un autoturism care se deplasa pe un teren agricol de pe raza comunei Brăești a fost distrus aproape in totalitate în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, ca urmare a unui scurtcircuit electric. S-a întâmplat in aceasta seara. În momentul izbucnirii incendiului, in mașină erau doua persoane. Acestea au coborât si au încercat sa stinga incendiul cu un stingător. Eforturile lor au fost zadarnice, motiv pentru care au solicitat sprijinul pompierilor. Ajunși la fata locului, pompierii dorohoieni au constatat ca arde autoturismul aproape in totalitate. Incendiul a fost stins în limitele găsite”, arată ISU Botoșani. 

Paguba este de aproximativ șase mii de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com