FOTO Întâlnire emoționantă la Colegiul M. Eminescu din Botoșani! Elevii au fost surprinși de apariția la oră a unei cântărețe celebre

O întâlnire emoționantă a avut loc, vineri, la Colegiul Mihai Eminescu din Botoșani. Ioana Ignat, cântăreața ale cărei melodii sunt ascultate de o țară întreagă, a mers să o viziteze pe fosta sa profesoară de pian, Andreea Suceveanu.  Tânăra, originară din Botoșani, dar care în prezent locuiește în București, a făcut poze cu elevii clasei a VI-a B. A stat la povești cu ei, le-a povestit parcursul său în cariera muzicală și chiar a cântat.

„Azi m -am revăzut cu profesoara mea de pian, Andreea Suceveanu, o femeie minunată de la care am învățat multe lucruri. M- a invitat la Colegiul Mihai Eminescu din Botosani, la clasa unde este dirigintă. Le-am povestit copiilor despre parcursul meu, am cântat si am făcut poze. A fost super frumos! Mi -am asigurat doza de energie bună pe ziua de azi”, a povestit Ioana Ignat.

Tânăra face furori în topurile muzicale din România și deși se bucură de celebritate nu uită niciodată de unde a plecat. În toate emisiunile la care participă povestește cu drag despre orașul său natal, despre copilăria sa, dar și munca pe care a depus-o pentru a ajunge acolo unde este.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *