Doi copii au dispărut din fața blocului, la Botoșani! Cum au fost găsiți

Doi copii, de cinci și șapte ani, au dispărut din fața blocului unde se jucau, în zona Școlii nr.11 din Botoșani. Joi, poliţiştii locali din cadrul serviciului ordine publică au fost solicitați pentru a ajuta la găsirea micuților.

Folosind sistemul de transmisie din dotare, poliţiştii locali au alarmat imediat toate patrulele aflate în teren, inclusiv poliţistul local care deserveşte camerele de supraveghere din municipiu, transmiţând vârsta, semnalmentele şi îmbrăcămintea copiilor căutaţi.

Prin folosirea eficientă a sistemului de supraveghere video al Poliţiei locale Botoşani, după aproximativ 20 minute, poliţistul local de serviciu a surprins pe una din camerele de supraveghere, amplasată în zona Şcolii nr. 11, doi copii cu semnalmentele transmise, dezorientaţi, care se îndreptau spre bisericaSf. Ilie, unde au şi fost identificaţi.

Patrula auto a Poliţiei locale s-a deplasat de îndată în locul respectiv şi a găsit cei doi copii, spre bucuria acestora şi a mamei. Pentru nesupravegherea copiilor minori, G.A. de 35 de ani, a fost sancţionată contravenţional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *