FOTO! Zeci de angajați de Protecția Copilului au donat sânge

Mai mulți angajați ai Direcței Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Botoșani au spus un mare “DA!” la lansarea invitației de a participa la actul de donare de sânge în cadrul proiectului ”N-AVEM SÂNGE!„.
”N-AVEM SÂNGE …. și NE PASĂ! „ –  așa au spus aproximativ 60 de angajați din aparatului propriu, precum și din unitățile  D.G.A.S.P.C. Botoșani  – Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Leorda, Complexul de case de tip familial ”Sf Mina” Botoșani, Complexul de Apartamente ”Cireșarii„ Botoșani, Centrul de Plasament ”Prietenia” Botoșani, Centrul de Amplasament ”Sf. Nicolae” Trușești, Complexul de servicii pentru copilul aflat în dificultate ”Speranța” Pomârla,  Serviciul de intervenție specializată pentru copil și familie – care s-au prezentat în număr mare în zilele de marți, 18 februarie, joi  20 februarie și vineri , 21 februarie, ora 7,30 la Centrul de Transfuzie Sanguină Botoșani  pentru a dona.
Donarea de sânge este un gest umanitar, un gest de solidaritate față de cei care au nevoie de sânge, un gest benevol și de aceea le mulțumesc tuturor colegilor care s-au implicat în această acțiune” a declarat Dan Șlincu, directorul DGASPC Botoșani.
Alături de conducerea D.G.A.S.P.C. Botoșani au participat și angajați din centre de la Dorohoi. 
Angajații D.G.A.S.P.C. Botoșani nu sunt la prima acțiune de acest gen, o parte dintre ei se prezintă periodic la Centrul de Donare, fiind donatori permanenți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *