FOTO! Doi candidați la primărie din partea Pro România Botoșani, prezentați oficial: Unul are 29 de ani

Deputatul Mihaela Huncă a prezentat, vineri, doi dintre candidații Pro România la primărie, la alegerile locale din acest an. Este vorba de un tânăr de 29 de ani, Adrian Nistor, care va candida pentru Primăria Brăești și Emilia Precop, candidat Pro România la Primăria Dimăcheni.

Adrian Nistor este un tânăr antreprenor din Brăești în domeniul agricol și spune că îl recomandă pentru această candidatură ”tinerețea și spiritul de luptă”.

Am ales să fac parte din partidul Pro România, deoarece m-am regăsit în ideile și obiectivele lor. Sunt administrator la propria afacere, iar ideea de a candida ca primar pentru comuna Brăești a venit din partea oamenilor din comună. Sperăm ca împreună cu echipa pe care o avem să facem o schimbare, pentru că avem nevoie de ea. Ca tineri, avem alte viziuni și alte concepții”, a spus Adrian Nistor.

Emilia Precop, candidat Pro România la Primăria Dimăcheni, lucrează din 1985 în comună. A fost contabil la CAP, în prezent contabil șef la Primăria Dimăcheni, de meserie inspector financiar.

Îmi doresc să candidez la funcția de primar deoarece cetățenii din comună doresc o schimbare. Le voi fi alături”, a spus Emilia Precop. 

 

One thought on “FOTO! Doi candidați la primărie din partea Pro România Botoșani, prezentați oficial: Unul are 29 de ani

  1. Madame Huncă, nu există meseria de inspector financiar. Aceasta este o funcție. Probabil că
    doamna în cauză are meseria de economist sau contabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *