Doi tineri au închiriat două mașini, apoi le-au vândut la o societate de dezmembrări auto din Botoșani. Polițiștii i-au reținut

Doi tineri sunt cercetați de polițiști după ce au închiriat două mașini, apoi le-au vândut unei societăți de dezmembrări din Botoșani. Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași, cu sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J. Vaslui și I.P.J. Botoșani, au identificat doi tineri, unul de 24 de ani, din județul Suceava, iar celălalt, de 29 de ani, din orașul Podu Iloaiei, bănuiți de comiterea infracțiunilor de abuz de încredere în formă continuată, tentativă de înşelăciune și înșelăciune.

La data de 18 februarie a.c., aceștia ar fi încercat să vândă, pe raza municipiului Vaslui, un autoturism închiriat de la o societate, din municipiul Iași. În perioada 11 – 15 februarie a.c., aceștia ar fi închiriat două autoturisme, de la două societăți de profil, din municipiul Iași, pe care le-ar fi înstrăinat către o societate cu profil dezmembrări auto, de pe raza municipiului Botoșani.

La data de 20 februarie a.c., tinerii au fost reținuți de polițiști, pe bază de
ordonanță, pentru 24 de ore, fiind introduși în Arestul I.P.J. Iași. La data de 21 februarie a.c., aceștia vor fi prezentați, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *