Caz incredibil! Un poliţist a sunat la 112 pe motiv că îl bate soţia

Un poliţist din Prahova a sunat la 112 să spună că el şi fiica lui în vârstă de 16 ani sunt agresaţi de soţie. Colegii bărbatului fac cercetări. A fost emis un ordin de protecţie în cazul femeii de 35 de ani care şi-a agresat soţul şi fiica, în acest caz fiind demarate cercetări pentru violenţă în familie, a informează, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, scrie Romaniatv.net.

Apelul la 112 a fost primit la ora 20.30. Bărbatul, politist in localitatea Filipeștii de Pădure, și-a chemat colegii în ajutor după ce soția lui îl agresa pe el și fiica lor de 16 ani. De asemenea se pare că femeia îi agresează pe cei doi de mai mulți ani.

“Joi, 20 februarie, în jurul orei 20,40, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la comiterea unei fapte de violenţă în familie, pe raza comunei Floreşti. În baza sesizării, echipa operativă s-a deplasat la fata locului, unde a constatat faptul că, pe fondul unor neînţelegeri familiale şi a unor discuţii purtate în contradictoriu, o femeie în vârstă de 35 de ani şi-ar fi agresat fizic soţul (41 de ani) şi fiica (16 ani)”, au precizat reprezentanţii IPJ Prahova.

Colegii politistului fac cercetări în acest caz, iar femeia riscă dosar penal pentru lovire și alte violențe.

One thought on “Caz incredibil! Un poliţist a sunat la 112 pe motiv că îl bate soţia

  1. DANA BUDEANU te rog ia atitudine fata de acest individ care se la sa maltratat in fata la muiere?? ce e de facut DANA??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *