Un bărbat a vrut să salveze o botoșăneancă însărcinată, bătută de soț, dar a regretat amarnic. Ce s-a întâmplat când a ajuns poliția

Un bărbat de 30 de ani a ajuns bun de plată pentru că a vrut să facă un bine. B. B., din localitatea suceveană Dărmănești, a fost sunat, pe 29 ianuarie, de o femeie din Șendriceni, județul Botoșani, F. A., care i-a cerut ajutorul pe motiv că este agresată de soț. Mai mult, omul susține că aceasta i-ar fi trimis și poze cu ea vânătă de la bătăile încasate.

Era vânătă și bătută bine. Am sunat la 112, am spus ce am văzut și s-a trimis un echipaj acolo, care a văzut situația. Doar că de frica bărbatului, femeia nu a depus plângere și poliția știind că am avut dreptate mi-a trimis acasă procesul scriind că am sunat fara justificare”, spune bărbatul, nemulțumit că acum este bun de plată.

Are de achitat o amendă de 1.500 de lei pentru că ar fi sunat nejustificat la 112.

Și chiar când m-a sunat și vorbeam la telefon, el a intrat în casă urlând și au sărit copiii strigând: tata nu o omorî pe mama. Asta ce am auzit eu”, a povestit bărbatul pentru BotoșaniNews.ro.

Cum s-au cunoscut

Femeia și bărbatul de 30 de ani s-au cunoscut după ce acesta i-a vândut o mașină. Au rămas amici, iar când poliția a ajuns la locuința femeii, omul povestește că a vorbit cu un agent chiar pe telefonul femeii. Dar pentru că botoșăneanca a refuzat să depună plângere, B.B. a fost amendat.

Femeia are opt copii cu soțul său și acum este din nou însărcinată. B.B. ne-a povestit că femeia trăiește un adevărat calvar cu soțul său, dar îi este frică să spună și nici nu are la cine să apeleze pentru ajutor cu opt copii, nouă acuși.

2 thoughts on “Un bărbat a vrut să salveze o botoșăneancă însărcinată, bătută de soț, dar a regretat amarnic. Ce s-a întâmplat când a ajuns poliția

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *