Antrenorul FC Botoșani: Dumnezeu știe ce va fi în play-off. Nu sunt mulțumit cu locul 6

FC Botoșani a organizat, joi, o conferință de presă înaintea meciului cu Poli Iași, care va avea loc luni, 24 ianuarie,  din ultima etapă a sezonului regulat. Antrenorul Marius Croitoru a făcut declarații despre play-off, susținând că nu se mulțumește cu locul 6.

Ne-am dorit mult să ajungem în acest moment. Îi felicit și vreau să le mulțumesc tuturor, dar și celor care au jucat în prima parte a sezonului, chiar dacă au plecat la alte cluburi.. […] A fost o bucurie frumoasă. Ne-am bucurat o zi sau două, după care am trecut la muncă pentru că nu am realizat nimic. Este un loc 6, dar îi obligă la mai mult. Dumnezeu știe ce va fi în play-off. Nu sunt mulțumit niciodată cu locul 6. Nu sunt mulțumit cu ceea ce am realizat până acum. Vreau mult mai mult pentru că acești băieți pot realiză mult mai mult. Nu-mi este teamă de niciun adversar și vom juca doar la victorie fiecare meci. Trebuie să câștigăm cu Poli Iași, după care vedem ce va fi în play-off”, a declarat Marius Croitoru. 

După plecarea lui Andrei Miron la FCSB, Jonathan Rodriguez a fost desemnat noul căpitan al echipei FC Botoșani. Al doilea căpitan va fi Andrei Chindriș. 

VIDEO Explozie de bucurie cu tort și confeti la FC Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *