UPDATE Panică! Casă cuprinsă de flăcări la Botoșani. Primele informații erau că un adolescent se afla în interior

O familie din localitatea Teioasa din orașul Darabani a trăit, în noaptea de miercuri spre joi, clipe de groază, după ce casa i-a fost cuprinsă de flăcări, iar copilul acesteia, un adolescent, nu era de găsit.

Părinții au reușit să iasă din casa care ardea în totalitate, însă nu aveau informații despre copil, despre care se presupunea că ar fi putut fi afectat de incendiu. Ei au alertat autoritățile prin 112.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari din Darabani și Dorohoi, cu trei autospeciale cu apă și spumă.

Din primele informații, casa arde in totalitate și este posibil ca în interior sa fie surprinsa o victima, un copil. Părinții spun ca ei au reușit sa iasa din locuință, însă nu știu nimic despre copil. Se intervine pentru căutare victimei, concomitent cu acțiunea de stingere”, a fost prima informație a pompierilor.

Ulterior, copilul a fost găsit în viață la un vecin al familiei.

Adolescentul (17 ani) dormea la un vecin, iar părinții erau in vizita. Au venit acasă când au auzit ca le arde casa”, au precizat reprezentanții ISU Botoșani.

Pentru stingerea incendiului și inlaturarea efectelor au intervenit 13 pompieri militari și voluntari, mai bine de trei ore. A ars întreaga locuință formata din doua camere și un hol. In momentul izbucnirii incendiului, nu era nimeni casa. Cel mai probabil, incendiul a fost generat de un jar căzut din sobă pe materiale combustibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *