FOTO Pompierii au donat sânge. Salvatorii i-au provocat pe jandarmii din Botoșani și pe pompierii militari din Vrancea să le urmeze exemplul

Pompierii botoșăneni au donat miercuri sânge și i-au provocat și pe  jandarmii din Botoșani și pompierii din cadrul ISU Vrancea să facă același lucru.  

„Te provoc: Fii salvatorul celor care au nevoie de sânge!” este o nouă campanie de donare de sânge inițiată de pompierii botoșăneni, cu ocazia sărbătoririi ”Zilei Protecției Civile din România”.
Pornind de la motto –ul Protecției Civile, numită și ARMA VIEȚII, „Cu viața mea apăr viața” și în contextul crizei de sânge cu care se confruntă spitalele din toată țara, salvatorii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani s-au gândit să mobilizeze cât mai mulți donatori din întreaga țară și din rândul tuturor categoriilor sociale.
Noului demers extraprofesional, al cărui scop se identifică cu cel al profesiei pe care și-au ales-o: protejarea și salvarea vieții, s-au alaturat zeci de pompieri botoșăneni.
După ce au donat sânge, aceștia i-au provocat pe jandarmii din Botoșani și pe pompierii militari din Vrancea să le urmeze exemplul.
Ne dorim, ca la rândul lor, jandarmii botoșăneni și pompierii vrânceni, să provoace alți colegi, pentru ca această campanie să fie derulată in continuare.
Salvatorii ISU Botoșani nu sunt la prima acțiune de acest gen, mare parte fiind donatori permanenți și se prezintă pentru donare de sânge la un interval de trei luni.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *