FOTO! Trei incendii izbucnite, în mai puțin de o oră, marți seară. Pompierii botoșăneni, la fața locului

Pompierii din Trusesti au fost solicitați in aceasta seara sa intervină pentru stingerea a trei incendii izbucnite, in mai puțin de o ora, pe raza localităților Ionaseni (comuna Trușești), Socrujeni ( comuna Gorbanesti) si Strahotin ( comuna Dangeni). La Ionaseni și Socrujeni a ars vegetația uscata, in timp ce la Strahotin incendiul a cuprins o locuință.

Prima intervenție a fost la Ionaseni, unde ardea vegetația uscata de pe cca. 15 ha. Nici bine nu au încheiat intervenția, ca   au fost solicitați sa intervină pentru stingerea incendiului care a cuprins casa din satul Strahotin. In sprijinul pompierilor din Trusesti a fost trimis un echipaj de la Garda de Intervenție Ștefănești. La sosirea forțelor de intervenție la fata locului, ardeau bunurile dintr-o camera, existând pericolul de propagare a flăcărilor la întreaga locuință. Se intervine si la aceasta ora.
Pentru stingerea incendiului care a cuprins vegetația uscata de pe un câmp situat pe raza comunei Gorbanesti au intervenit patru pompieri militari din tura libera și doi pompierii voluntari din comuna Gorbanesti. Intervenția a fost îngreunata de vegetația înaltă si terenul accidentat.

One thought on “FOTO! Trei incendii izbucnite, în mai puțin de o oră, marți seară. Pompierii botoșăneni, la fața locului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com