FOTO Scandal între un taximetrist și un client la Botoșani. Motivul pentru care individul i-a vandalizat mașina taximetristului

Un scandal a avut loc duminică, la Botoșani, între un taximetrist și un client. Cei doi s-au luat la ceartă din cauza unui bagaj prea mare, iar la un moment dat, individul i-a vandalizat mașina taximetristului. 

Jandarmii i-au întocmit bărbatului în vârstă de 32 de ani actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,, distrugere” și ,, lovire și alte violențe”.

În urmă unei discuții în contradictoriu cu un taximetrist, generată de imposibilitatea de a introduce o geantă voluminoasă în portbagajul taxiului, o Toyota CHR, bărbatul l-a agresat pe conducătorul auto, s-a suit pe cupolă și a rupt oglinda din partea dreaptă, după care a plecat.

Taximetristul l-a urmărit până în apropierea unui hipermarket din zona Gării Botoșani, unde l-a oprit cu ajutorul unor colegi de serviciu.
Un echipaj de jandarmi a observat conflictul și a intervenit, după care i-a condus pe protagoniștii scandalului la sediul inspectoratului în vederea lămuririi situației și întocmirii actelor procedurale.
Dosarul va fi înaintat către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani, în vederea competentei soluționări.

4 thoughts on “FOTO Scandal între un taximetrist și un client la Botoșani. Motivul pentru care individul i-a vandalizat mașina taximetristului

  1. De ce publicați un articol cu detalii eronate? Peste 6 persoane , printre care și eu am sunat la 112, nicidecum un echipaj de jandarmi ce erau prin zona au intervenit . După mai bine de 10 min au ajuns . De ce nu scrieți ca omul a și fost bătut de 4/5 taximetriști , printre care și un om cu parul alb la peste 55 ani .

  2. Bine i-a făcut omul taximetristului! Cu siguranță acest golan, care face taximetrie a fost nesimțit și l-a provocat, cu înjurături și comportament agresiv!
    Pe mine, același specimen, m-a dat jos din taxi, cu copilul după mine, fiindcă nu i-a convenit destinația! Ba chiar a urlat și mi-a stresat copilul, să coborâm mai repede și să închidem portiera! Dacă mă mișcam mai greu, cred că aș fi riscat să fiu agresată fizic, nu doar verbal, de acest needucat! Ulterior am aflat că a procedat la fel, cu multe persoane. Să-și schimbe meseria și să facă o vizită la psihiatru, că prea e plin de nervi!
    Concluzie: ,,Dumnezeu nu bate cu bățul!” Si-a meritat-o din plin!

  3. Jigodiile asta de NEm de manivele au un tupeu da parca te duce gratuit! bine la face ca ii mai educa ba cu cutitu ba asa ! rusine bai manivele mai folositi sapun ca e bun si manelel nu la maxim in masina … apropos pasta de dinti folositi?? sau nu stiti cum arata ??

  4. În ce hal a fost bătut a fost luat cu țară si DUS la spital ,are nevoie de 50 zile de îngrijiri medicale ,dețin filmul cu bătaia pe care a luat omul o vii prezente la instanța si sofierii trebuie pedepsiți pentru loviri și alte violențe ,Aștept judecata să arat ca șoferii sunt agresivii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *