Vreme de primăvară la sfârşitul iernii. Ce temperaturi se anunță

Meteorologii vin cu veşti bune pentru săptămâna viitoare. Vremea va fi frumoasă și deosebit de caldă pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 și 16 grade.

PROGNOZA METEO ANM Săptămâna 17.02.2020 – 24.02.2020
Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval la nivelul întregii țări, cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în nord-estul teritoriului.
Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile vestice și nord-vestice. Excepție vor face regiunile din sud-vestul țării, unde cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale ale periodei.


PROGNOZA METEO ANM Săptămâna 24.02.2020 – 02.03.2020
Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în toate regiunile, dar mai ales în cele estice și sud-estice.
Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi în general deficitare în regiunile sudice și sud-estice și apropiate de cele normale ale periodei în rest.

PROGNOZA METEO ANM Săptămâna 02.03.2020 – 09.03.2020
Temperaturile medii ale aerului vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

PROGNOZA METEO ANM Săptămâna 09.03.2020 – 16.03.2020
Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice aceste perioade, în toate regiunile.
Regimul pluviometric va fi în general deficitar în jumătatea vestică a teritoriului și apropiat de cele normal pentru acest interval în rest.

Sursa: RomaniaTV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com