Tronsonul de drum dintre Prăjeni și Plugari va fi asfaltat anul acesta. Vicepreședinte CJ: S-au alocat fonduri

drum botosani - iasi, stiri, prajeniConsiliul Județean Botoșani a alocat fonduri pentru asfaltarea celor 2,7 km de drum între Plugari și Prăjeni. Vicepreședintele Consiliului Județean, Dorin Birta, spune că lucrarea va fi realizată în acest an. 

Este vorba de porțiunea care nu a fost asfaltată anul trecut. Proiectul tehnic este în lucru și se va face licitația cât mai urgent, iar în momentul în care se va putea lucra, cu siguranță vor începe și lucrările. Anul acesta oricum va fi modernizată acea porțiune. Nu s-a putut asfalta anul trecut, pentru că acea porțiune de drum a fost prinsă ca și drum cu balast, nu asfaltat. Prin contractele pe care le avem de întreținere la drumuri, nu am avut cum să turnăm covor asfaltic pe acea porțiune”, a declarat Birta. 

 

 

 

One thought on “Tronsonul de drum dintre Prăjeni și Plugari va fi asfaltat anul acesta. Vicepreședinte CJ: S-au alocat fonduri

  1. Sa speram ca nu vor apărea probleme la licitație la fel ca la drumul strategic. Poate pana la alegerile din mai se va începe lucrarea, după greu se va mai realiza. Drumul oferind o alternativa buna pentru cei care vor sa ajungă mai repede la Iasi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *