Dorința unui băiat de 12 ani, crescut împreună cu fratele lui de străbunicii bolnavi și săraci

Doi străbunici din judeţul Botoşani au impresionat o întreagă comunitate, după ce s-a aflat că, deşi sunt bătrâni şi bolnavi, îşi cresc singuri, fără niciun ajutor, doi strănepoţi.

Soții Caleancea din municipiul Dorohoi îi cresc pe cei doi băieţi, unul de 5 ani, celălalt de 12 ani, care au fost lăsaţi de mama lor în urmă cu câţiva ani. De atunci, femeia nu s-a mai interesat de ei.

Tatăl celor mici nu se ştie cine este. Bătrânii, de 76 și, respectiv, 70 de ani, şi copiii trăiesc într-o baracă din lut şi carton, iar destinul lor i-a impresionat pe reprezentanţii unei asociaţii caritabile, şi pe o politista de frontieră, care vor să-i ajute.

Ce să fac? Sunt nevoit. I-am luat de mici și nu mai pot să îi dau de lângă mine. Nu pot trăi fără dânșii”, a declarat străbunicul pentru Pro TV. El este bolnav de cancer și a suferit mai multe intervenții chirurgicale până acum.

Visul copilului de 12 ani este acela de a termina o casă începută cu mai mulți ani în urmă, pentru a se bucura de mai muilt spațiu alături de frățiorul său și de cei care îl cresc.

Bătrânii locuiesc pe strada Ardeal din Dorohoi, la numărul 6A. Ei pot fi contactați la numărul de telefon 0741663693.

s

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *