FCSB a început negocierile pentru încă un fundaș de la FC Botoșani

antrenament fc botosani, stiri, botosani, profi izobek , afc junior - CopyDupă ce l-a adus pe Andrei Miron, FCSB îl vrea și pe celălalt fundaș central de la FC Botoșani: Andrei Chindriș (21 de ani). 

Patronul celor de la FC Botosani, Valeriu Iftime, a dezvăluit că a discutat cu Gigi Becali, patronul FCSB, pentru transferul lui Andrei Chindriș, dar încă nu au ajuns la un acord.

”Mi-a propus o sumă de transfer foarte mică. Chindriș nu poate pleca sub un milion și jumătate de euro de la Botoșani. Deocamdată, Andrei nu e copt pentru FCSB. Miron, de exemplu, e mai pregătit, pentru că el nu apleacă urechea. El este un tip inteligent, aleargă cel mai puțin, dar are cel mai bun randament. Când merg la FCSB, pentru ei e ca și cum s-ar duce la interogatoriu”, a declarat Valeriu Iftime la Pro X. 

Stoperul Chindriș are două selecții la naționala de tineret, fiind titular în preliminariile EURO 2021. Acesta a venit la FC Botoșani în ianuarie 2017, de la U Cluj.

A mai fost împrumutat la Academica Clinceni și Știința Miroslava. În acest sezon a bifat 22 meciuri în Liga 1. Miron va merge la FCSB înainte de ultima etapă din sezonul regulat, actele fiind deja semnate. FCSB nu plătește niciun ban pentru acest transfer, iar FC Botoșani păstrează procente dintr-un viitor transfer.

Sursa: gsp.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *