Primar șantajat de un localnic. „Cum să spuneți că fac videochat”

Şantaj într-o primărie din judeţul Dâmboviţa. Primarul a cerut ajutorul poliţiştilor, disperat ca un localnic îi cere bani.

Individul susţinea că ar avea nişte înregistrări video compromiţătoare cu edilul şi pentru a nu le face publice i-a cerut o sumă mare de bani.

Suspectul în vârstă de 52 de ani, locuieşte în comună Ciocăneşti. Primarul de aici povesteşte că în ultimii ani bărbatul i-ar fi adresat injurii şi ameninţări.

Marin Păun, primarul comunei Ciocăneşti: „De aproximativ 3 ani, 3 ani şi jumătate, m-a defăimat pe mine, familia, copiii, ca eu aş face lucruri necurate în instituţie, videochat în birou, eu nu umblu nici la curea, cum să spuneţi despre mine că fac videochat.”

Apropiaţii primarului susţin că nimic nu este adevărat şi mai mult de atât, Individul i-ar fi cerut nu mai puţin de 32 de mii de lei edilului pentru a nu publica filmuleţe care l-ar putea pune în ipostaze jenante în fața alegătorilor.

Mădășina Stoica, secretara primarului: „Nu este adevărat, domnul primar niciodată nu s-a dezbrăcat, nu a avut o purtare indecentă.”

Dumitru Dincă, viceprimarul comunei Ciocăneşti: „Inclusiv şi eu am fost ţinta multor jigniri, atacuri la persoana. Această presiune mizerabilă şi şantaj ca să scoatem nişte bani.”

Miercuri seara, poliţiştii au organizat un flagrant şi l-au prins pe suspect cu suma de 3.000 de lei asupra lui, o parte din banii pe care i-a cerut primarului.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, este cercetat penal pentru şantaj, iar dacă va fi găsit vinovat risca să îşi petreacă următorii 7 ani în spatele gratiilor.

Sursa: StirileProtv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *