O nouă încercare cu drumul strategic. Va fi scos la licitație de Consiliul Județean pentru a patra oară!

drum strategic, stiri, botosaniLucrările de la drumul strategic vor fi scoase la licitație pentru a patra oară de Consiliul Județean Botoșani. Pe 13 februarie, aleșii se vor întruni în ședință extraordinară de Consiliu Județean pentru a vota un proiect privind noile cheltuieli la drumul strategic Botoșani-Iași.

Valoarea totală a proiectului „Regiunea Nord-Est – Axa rutieră strategică
2: Botoşani – Iaşi” este în cuantum de 475.545.296,02 lei (inclusiv TVA), adică 99 milioane euro cu tot cu TVA.

Este pregătită documentația pentru a fi scos la licitație. În ședința extraordinară va fi pus pe ordinea de zi și vom supune la vot reactualizarea indicatorilor, după care urmează procedura de licitație. S-a făcut lotizarea. Sunt trei loturi cu devize separate și sperăm ca de data aceasta să avem societăți care își vor depune ofertele, pentru a începe lucrările. În condițiile date, nu cred că nu vor fi firme interesate”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean, Dorin Birta. 

Cele trei loturi care vor fi scoase la licitație sunt:  Hăneşti-Dângeni-Mihălăşeni, al doilea – Dângeni-Todireni şi breteaua spre Blândeşti, iar al treilea Şipote-Rediu-Călăraşi.

Vezi aici proiectul!

One thought on “O nouă încercare cu drumul strategic. Va fi scos la licitație de Consiliul Județean pentru a patra oară!

  1. Bataie mare sunt sute de mii de euro ce pot inpartiti de haitele politice , E MARE RAZBOIUL BANI MULTI LUPII SUNT APRIGI…VAI VVAI , CE AM AJUNS PE MANA HOTILOR ….CINE NE FURA BANUL PUBLICCCCC SECURITATEA MAI TRAIESTI IA SI ARESTEAZA PE CEI C FURA BANUL POPORULUI…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *