Percheziții la Botoșani! Șase persoane au primit mandate de arest la domiciliu

Magistrații Judecătoriei Darabani au dispus arestarea preventivă a șase persoane acuzate de tâlhărie calificată și tentativă de tâlhărie calificată. Mandatele au fost emise după ce locuințele a două dintre persoanele respective au fost percheziționate de polițiști.

Totul a început după ce pe 9 ianuarie cei șase au mers la pescuit la copcă pe un iaz privat. În momentul în care au fost prinși făcând braconaj, bărbații au devenit agresivi față de cei doi paznici. Victimele, de 39 și, respectiv, 48 de ani, au sesizat Poliția, iar oamenii legii au declanșat o anchetă.

Ulterior, pe 6 februarie, polițiștii au fost pus în executare două mandate de percheziție domiciliară la locuințele a doi dintre bărbați, doi tineri de 27 și, respectiv, 22 ani, din comuna Vorniceni, de unde au fost ridicate mai multe mijloace materiale de proba. Tinerii au fost reținuți pentru 24 de ore, dar o o mai târziu polițiștii au dispus extinderea urmăririi penale și față de alți patru bărbați. Au fost efectuate noi percheziții, iar cu ocazia perchezitiilor efectuate la locuințele acestora, au fost identificate si ridicate in vederea continuării cercetărilor mai multe mijloace materiale de probă.

Cei șase tineri arestați la domiciliu sunt: SANDU BOGDAN CIPRIAN,  SANDU CONSTANTIN CRISTIAN, SPATARU GABRIEL ALEXANDRU, SPATARU MITICĂ COSTEL, BURDUJA VALENTIN și ONU GHIŢĂ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *