Valeriu Iftime, mesaj inedit pentru Cornel Șfaițer. „Eu nu te-am dat afară”

Valeriu Iftime a vorbit în cadrul emisiunii ProSport LIVE despre șansele celor de la FC Botoșani să ajungă în play-off-ul Ligii 1, iar patronul echipei antrenate de Marius Croitoru a avut un mesaj inedit pentru Cornel Sfaițer, președintele celor de la Sepsi OSK, rivala moldovenilor din etapa 25.

”FC Botoșani joacă un fotbal mai consistent în momentul de față. Eu nu te-a dat afară, ci tu ai pecat de la noi. Botoșani e locul în care ai trăit cel mai bine. Eu nu-l văd pe Leo niciodată să nu își dorească să câștige. Pune acolo un acatist să se încurce Viitorul și Gazul. Cornel mi-a spus că vrea să facă un pas în spate, am mai discutat și după ne-am despărțit. Noi ne-am calmat și suntem prieteni. Sunt mulți care îl iubesc pe Cornel, dar viața merge înainte. Noi avem un traseu pe care îl stăpânim bine”, a spus Valeriu Iftime pentru ProSport LIVE.

Cornel Sfaițer a vorbit despre relația cu Valeriu Iftime

Valeriu Iftime a primit rapid un răspuns din partea lui Cornel Sfaițer, cel care a dezvăluit că nu s-a certat cu patronul celor de la FC Botoșani în momentul în care a decis să se despartă de echipa antrenată de Marius Croitoru.

”Aici nu e cu fugăreala, nu am fost un angajat în club. Eu am adus bani în club. Mulți din Botoșani cred că ne-am certat, dar nu a fost adevărat acest lucru. Noi am reușit lucruri frumoase, bune, avem o întreagă istorie împreună. Am adus jucători împreună”, a declarat Cornel Sfaițer pentru ProSport LIVE.

Sursa: prosport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *