Asistent medical suspect de coronavirus

Suspect de coronavirus, internat la Timișoara. Bărbatul a lucrat ca asistent medical în Germania, unde a îngrijit o familie infectată cu coronavirus.

Bărbatul a activat ca asistent medical în Munchen și a îngrijit mai multe persoane infectate cu coronavirus. El a fost echipat corespunzător atunci când a intrat în contact cu bolnavii, el respectând toate măsurile de protecție, scrie Digi24.

Bărbatul a venit pe 7 februarie, în Reșița, la părinți lui, a vizitat-o și pe sora lui, la Gărâna, și a mers la schi la Semenic, în Caraș-Severin.

Asistentul medical a început să se simtă rău, marți, prezentând febră, tuse ușoară, simptome specifice infecției cu coronavirus, astfel că a mers la spital. Medicul care îl îngrijește a spus că i-a făcut mai multe analize. Testul de gripă a ieșit negativ, iar acum doctorii așteaptă rezultatele testului de coronavirus, care urmează să fie disponibile în a doua parte a zilei de miercuri. El se află acum în carantină în spitalul din Timișoara.

 

Dacă testele confirmă infecția cu coronavirus, pacientul va fi transferat la București pentru un tratament corespunzător.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *