Botoșăneanul dispărut fără urmă de șase ani a fost, se pare, identificat. Vezi cine și unde l-a văzut!

Bărbatul din Botoșani care de șase ani nu a mai dat niciun semn de viață, iar în această săptămână a fost dat dispărut oficial pare să fi fost identificat. Botoșăneani Ovidiu Florin Brumari, în vârstă de 43 de ani, trăiește, potrivit unor români aflați în Italia, pe străzile din Torino. 

O tânără susține că l-a văzut săptămâna trecută și recomandă familiei să îl recupereze din centrul orașului Torino.

Împreună cu o asociație de voluntari vizităm persoanele fără adăpost în centru via Roma Torino, bărbatul acesta seamănă foarte mult cu unul dintre persoanele care dorm pe stradă, pare a avea ceva afecțiuni psihologice, am vorbit cu el lunea trecută, dar f puțin, e din Botoșani”, a scris o româncă care trăiește în Italia. 

Potrivit unui comunicat al Poliției, botoșăneanul, care este născut pe 25 iulie 1977 și care are domiciliul pe municipiul Botoșani, se afla de vreo 20 de ani în Italia. A ținut legătura în permanență cu familia până în anul 2014, însă de atunci nimeni nu mai știe nimic de el.

Acum, familia a cerut ajutorul Poliției, iar polițiștii l-au dat dispărut. 

„Daca cineva din romania citeste , sa anunte familia, acest barbat traieste pe strazi in torino, in fiecare seara poate fi gasit in via roma , daca familia il cauta poate sa-l recupereze de aici”, spune o altă româncă din Roma.

Un bărbat din Botoșani, plecat de 25 de ani în străinătate, dispărut fără urmă. Polițiștii cer sprijin pentru găsirea lui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *