Omul de afaceri Alexa Miron a pus mâna şi pe restaurantul din Vama Stânca

restaurant vama stânca
Restaurantul Andreea din Vama Stânca

Controversatul om de afaceri Alexa Miron din Stăuceni a obţinut dreptul de a exploata restaurantul din noul sediul al Vămii Stânca. Spaţiul, recent construit, a fost dobândit de Miron în urma unei licitaţii organizate de şefii Direcţiei Regionale pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Iaşi. La licitaţie au participat alte două firme, însă şefii Vămii de la Iaşi au decis să îi atribuie spaţiul omului de afaceri din Stăuceni, care s-a prezentat cu firma fiicei sale.

Restaurantul din Vama Stânca poartă numele „Andreea” la fel ca şi pensiunea de la Stăuceni, aflată în proprietatea aceleeaşi persoane. Alexa va trebui să plătească o chirie lunară de 1,5 euro/mp, precum şi utilităţile.

Miron Alexa este implicat în mai multe scandaluri financiare, în urma cărora a prejudiciat statul român cu sume de ordinul sutelor de mii de lei. El a devenit de notorietate dupa derularea unor afaceri ilegale cu alcool. În calitate de administrator la Almax Impex SRL, el a fost cercetat penal pentru evaziune fiscală, având mai mult condamnări definitive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *