Tentativă de omor! Un bărbat din Botoșani, condamnat definitiv după ce și-a lovit vecinul cu bărdița în cap

detinut, gratii, celule, penitenciar, stiri, botosaniUn bărbat a fost condamnat, marți, de magistrații Curții de Apel Suceava pentru tentativă de omor. Vasile Mihai Pintilie, din comuna Cristești, va sta cinci ani după gratii după ce a dat cu bărdița în cap unui consătean.

Practic, Curtea de Apel Suceava a menținut, marți, sentința dispusă în urmă cu peste două luni de judecătorii Tribunalului Botoșani. Agresorul a fost nemulțumit de această condamndare și a făcut apel, însă acesta a fost respins. 

„În baza art.421 pct.1 lit.b Cod procedură penală, respinge, ca nefondat, apelul declarat de inculpatul Mihai Pintilie Vasile împotriva sentinţei penale nr. 147 din 22.10.2019 a Tribunalului Botoşani. În temeiul art. 275 alin. 2 Cod de procedură penală obligă inculpatul apelant Mihai Pintilie Vasile să plătească statului suma de 300 lei cu titlu de cheltuieli judiciar”, a decis instanța suceveană.

Pe 4 iunie 2015, pe fondul unei relaţii conflictuale mai vechi cu un vecin de-al său, l-a lovit pe acesta cu o bărdiţă în zona capului, iar după ce a căzut la pământ i-a aplicat mai multe lovituri în diverse zone ale corpului, cauzându-i leziuni pentru vindecarea cărora a necesitat 7-8 zile îngrijiri medicale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *