FOTO! Percheziții în municipiul Botoșani. Trei imobile aparţinând unei femei de 62 de ani, răscolite de polițiști

Marți, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au pus în executare trei mandate de percheziţie domiciliară emise de Judecătoria Botoşani la trei imobile aparţinând unei femei de 62 de ani, din municipiul Botoşani, în vederea probării activităţii infracţionale a acesteia.

 Cu ocazia percheziţiilor, la locaţiile vizate au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor, conform prevederilor Codului de Procedură Penală, 746 de articole de îmbrăcăminte, 32 de perechi de încălţăminte, 193 de flacoane de parfum, 86 de flacoane de produse cosmetice şi 167 de poşete, toate inscripţionate cu diferite mărci înregistrate, pentru care persoana respectivă nu deţinea documente justificative şi despre care existau indicii temeinice că sunt contrafăcute.

De asemenea, poliţiştii au identificat şi ridicat mai multe înscrisuri cu valoare probatorie, privind activitatea neautorizată de comerţ cu astfel de bunuri.

 Produsele respective au fost indisponibilizate în vederea confiscării speciale, valoarea totală a acestora fiind de aproximativ 93.000 de lei, prejudiciul cauzat urmând să fie stabilit de titularii mărcilor respective.

  În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de „punere în circulaţie fără drept de produse identice sau similare cu cele care poartă o marcă înregistrată şi care prejudiciază titularii de drepturi”, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani.

         

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *