Reprezentanții Consiliului Județean au stabilit care vor fi drumurile prioritare anul acesta pentru modernizare. Vezi unde se va turna asfalt!

lucrari drumuri, stiri, botosani, djdpReprezentanții Consiliului Județean au stabilit tronsoanele de drum județean care vor fi asfaltate în acest an. 

Vicepreședintele Consiliului Județean, Dorin Birta, a declarat că imediat ce vremea va permite. cel mai probabil în luna martie, lucrările vor începe la porțiunea de drum Baisa-Corni. Aici, se vor face reparații la partea de fundație, după care se va turna covor asfaltic de la Sarafinești până la Baisa.

Și porțiunea de drum de la Orășeni Deal până la pădure la Mesteacăn va fi modernizată.

Pe partea de Nord a județului se va asfalta drumul Dorohoi-Broscăuți, până la ieșirea spre Corlăteni, după care tronsonul Drăgușeni-Rădăuți Prut și Hilișeu-Racovăț. 

Reprezentanții Consiliului Județean urmează să stabilească suma pentru reparații și întreținere drumuri județene pe acest an. 

2 thoughts on “Reprezentanții Consiliului Județean au stabilit care vor fi drumurile prioritare anul acesta pentru modernizare. Vezi unde se va turna asfalt!

  1. Domnii Birta și Macaleti au promis reabilitarea drumului de 3 km Prăjeni- Plugari, care face legătura cu Iasiul. Din nou au uitat de aceasta bucata de drum?

  2. Spre Sulița, Todireni, Călărași cam pe când ?Sau s-a rezolvat anul trecut plomband ca întotdeauna ? Neserioși…s-au terminat fondurile …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *