VIDEO Victorie importantă! FC Botoșani a învins, pe teren propriu, pe Hermannstadt

 FC Botoșani a obținut, luni seară, o victorie extrem de importantă în cursa pentru play-off-ul Ligii 1. Echipa lui Marius Croitoru a învins, pe Stadionul Municipal din Botoșani, pe Hermannstadt cu scorul de 2-1 (1-1).

Oaspeții au deschis scorul în minutul 29 prin Debeljuh, care a reluat în plasă cu capul din careul mic. Cinci minute mai târziu, Ofosu aduce egalarea, după un contraatac perfect, la finalul căruia s-a distrat cu fundașii sibieni. Golul victoriei a fost marcat de Dugandzic în minutul 81. 

În urma acestui rezultat, FC Botoșani urcă pe locul al cincilea în clasament, devansând principalele două contracandidate la play-off, Gaz Metan Mediaș și Viitorul Constanța.

FC Botoșani: Hankic – Haruț, Miron, Chindriș, Țigănașu – Rodriguez, Cascini  – Ofosu, Ebenhofer, Ashkovski – Dugandzic. Au mai jucat Florescu, Keyta și  Holzmann. Antre: Marius Croitoru

Hermannstadt: Figueiredo – Almeida, Dobrosavlevici, Luchin, Opruț – Rimane, Dumitriu – Petrescu, Sintean, Bușu – Debeljuh. Au mai jucat:  Dâlbea, Joalisson și Bălan. Antr: Vasile Miriuță

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *