Decizie a judecătorilor în cazul unui primar din Botoșani, acuzat de abuz în serviciu

primarie sigla generic, stiri, botosaniUn primar din judeţul Botoşani scapă de condamnare într-un dosar în care a fost acuzat de abuz în serviciu. Este vorba de primarul comunei Călărași, Elena Vrajotis, care a fost achitată, vineri, de magistrații Judecătoriei Botoșani, după trei ani de judecată.

În luna august 2017, Elena Vrajotis a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani pentru abuz în serviciu după ce a refuzat eliberarea unor documente către doi fermieri din comună.

Primarul comunei Călăraşi ar fi refuzat, în 2014, eliberarea unui certificat de producător familiei Costel şi Petronicăi Arnăutu. Femierii au trebuit să aştepte doi ani eliberarea documentelor, timp în care au pierdut mai multe contracte.

Au dat Primăria Călărași în judecată şi au primit despăgubiri de 103.000 de lei, iar în paralel i-au făcut plângere penală primarului. Procurorii au trimis-o în judecată pe primăriță, însă aceasta a fost achitată în primă instanță. 

De asemenea, judecătorii nu au soluționat latura civilă a acestui proces. 

Primar judecat pentru abuz în serviciu. Primăria obligată la plata a 100.000 de lei

 

One thought on “Decizie a judecătorilor în cazul unui primar din Botoșani, acuzat de abuz în serviciu

  1. Jigodii să plătească nu primaria grohaitoarea pe bani publici să dea banii râdea si spunea ii f…t cum vreau nu au ce să facă ștampila e la mine oameni de doi lei ordinara …la cele 110 kile de rahat. Ce are in creier

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *