Razii ale jandarmilor în mai multe baruri și cluburi de noapte din Botoșani. Amendă de 1000 lei într-un bar unde se practica jocuri de noroc

O acțiune a jandarmilor desfășurată sămbătă noaptea în mai multe localuri publice s-a finalizat cu aplicarea a nouă sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 3500 de lei.

În urma verificărilor efectuate în cluburi și baruri din localitățile Ipotești, Vârfu Câmpului și Dorohoi,  jandarmii au constatat fapte care au adus atingere prevederilor Legii nr.61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, respectiv practicarea de jocuri de noroc – altele decât cele autorizate potrivit legii, dar și încălcări ale legislației pentru prevenirea şi combaterea efectelor consumului produselor din tutun.

Cea mai mare amendă, în sumă de 1000 de lei, a primit-o un barman care a permis practicarea de jocuri de noroc în incinta societății comerciale la care este angajat.

Scopul misiunii executate în acest week-end a fost prevenirea faptelor de tulburare a ordinii și siguranței publice în aceste locații frecventate în special de tineri și a consumului de substanțe interzise, precum și servirea cu băuturi alcoolice a consumatorilor aflaţi în vădită stare de ebrietate sau a minorilor, potrivit unui comunicat al IJJ Botoșani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *