Un botoșănean a sunat la 112 și a spus că a fost ameninţat şi urmărit cu un autovehicul. Surpriza pe care au avut-o polițiștii

politia- 112- BotosaniDuminică, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 9 Vlăsineşti, au fost sesizaţi prin apel 112 de către un bărbat din localitatea Adăşeni cu privire la faptul că a fost ameninţat şi urmărit cu un autovehicul de persoane a căror identitate nu o cunoaşte.

În urma deplasării la faţa locului s-a stabilit următoarea situaţie de fapt:

Pe drumul naţional DN 29, a fost depistat un autoturism condus de un tânăr de 33 de ani, care a declarat că mai multe persoane din localitatea Adăşeni,  l-ar fi ameninţat şi l-ar fi urmărit cu un autoturism până la ieşirea din sat.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată fiind de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, el a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, însă bărbatul a refuzat această procedură.

 În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la  recoltarea probelor biologice.

         

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *