FOTO Dramatic! Bătrână din Botoșani abandonată în mizerie, frig și mucegai. „Cine îi încasează pensia acelei femei?”

O bătrână din județul Botoșani trăiește de pe o zi pe alta în mizerie și frig. Cel puțin asta reiese din anunțul plin de revoltă făcut de un internaut, care a mers să o viziteze. Femeia din Coșula își duce zilele într-o căsuță rece, unde miroase a fecale și mucegai susține bărbatul. Bătrână și neputincioasă, aceasta nu reușește să își poarte de grijă.

„Domnu primar doarme in scaun. Asistenta socială??? Cine îi încasează pensia acelei femei?”, este mesajul plin de revoltă al unui bărbat care a mers să o vadă.

Primarul Mircia Acatrinei susține că nu cunoaște acest caz.

 

 

2 thoughts on “FOTO Dramatic! Bătrână din Botoșani abandonată în mizerie, frig și mucegai. „Cine îi încasează pensia acelei femei?”

  1. Asistenții sociali de fapt asistatii pe salarii de 5000-7000 lei Aceste exemplare ar trebui să aibă fise de vizitare periodica la fiecare cetățean problema…Domnule fost di actual Prefect va intreb ca sunteți responsabil?? Faceți evidente cu cetățenii problema…vizite periodice ale trantorasilor de birou, munca ăsta se face in teren ,ai timp o oră să stai în birou…

  2. Vedeți nici o reacție de grijă față problemele bătrânilor, statele europene muncesc româncele pentru a avea grijă de bătrânii lor ,la noi nu există nici măcar o fișă de evidență de vizita ,un la domiciliul bătrânului și una la asistatii angajat pe MULȚI bani….
    DOMNILOR PREFECTI GOSTI DI ACTUALI SUNTETI REDPONSABILI AR FI DUREROS A AVEȚI ATITUDINE CA SI IRESPONSABILI DIN SATE …LA ORAS E TOT LA FEL ??? MCAR AICI E 112

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *