Percheziții la locuințele a trei tineri din Botoșani. Au fost luați cu cătușe pe mâini

arestat cu mascati, stiri, botosaniDuminică, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 7 Darabani au pus în executare trei mandate de percheziţie domiciliară la locuinţele a trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 26 şi 29 de ani, toţi din comuna Drăguşeni, bănuiţi de comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat.

În urma probatoriului administrat, a rezultat că în luna octombrie 2019  şi în luna ianuarie 2020, aceştia au pătruns fără drept în locuinţele a patru persoane vătămate din comunele Mileanca şi Havârna, de unde au sustras obiecte de uz casnic şi produse electronice, valoarea prejudiciului cauzat prin activitatea infracţională fiind estimată la suma de 2.000 de lei.

Cu ocazia percheziţiilor, la locaţiile vizate au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor, conform prevederilor Codului de Procedură Penală, mai multe bunuri provenite din comiterea faptelor.

Pe numele celor 3 au fost emise ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore, aceştia fiind introduşi în Centrul de Reţine şi Arestare Preventivă al IPJ Botoşani, urmând ca astăzi să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *