De ce sa pariezi online

Pariurile online au devenit o adevarata religie pentru pasionatii de fotbal si tenis. Nu exista saptamana fara ca in Romania sa se parieze milioane de bilete la pariuri.

Desi exista foarte multe case de pariuri stradale, cei mai noi dintre pariori aleg sa parieze online. Avantajele agentiilor online sunt multiple, motiv pentru care astazi vreau sa-ti spun de ce e mai bine sa pariezi online decat la o casa de pariuri stradala.

Din 2014 de cand Oficiul National pentru Jocuri de Noroc a legalizat si jocurile de noroc din mediul online, au aparut foarte multe case de pariuri romanesti. O lista completa si actualizata o gasesti pe site-ul casepariurionline.ro.

Rapid si comod

Ai un telefon mobil sau un laptop? Ai acces la internet? Gata! Inseamna ca poti paria. Online poti paria oricand, de oriunde si foarte rapid.

Nu trebuie sa faci drumuri, sa stai la cozi sau sa faci biletele pe care sa-ti notezi ce meciuri vrei sa pariezi azi. Trebuie doar sa te conectezi pe site-ul casei de pariuri online, faci o depunere si poti paria in doar caetva minute.

Atentie insa, ai voie legal sa pariezi daor la agentiile online care au primit licenta de la ONJN!

Bonusuri si promotii

Atunci cand pariezi online ai un avantaje de care trebuie sa tii cont neaparat: bonusurile!

Toate casele de pariuri de pe internet iti ofera un bonus de bun venit atunci cand iti deschizi un cont. Fie ca este vorba de o suma de bani, fie ca o sa primesti pariuri gratuite, adica poti paria fara niciun risc!

Mai mult, odata ce ti-ai facut un cont, vei primi aproape in fiecare saptamana , pe email, diverse alte oferte si promotii extrem de atractive. Casele de pariuri stradale nu ofera astfel de bonusuri si promotii. Tu de ce sa nu profiti de acest beneficiu?

Poti paria live

Te uiti la un meci si vrei sa pariezi live? Da, la casele de pariuri online poti face acest lucru. Oferta este foarte mare si din majoritatea sporturilor.

Mai mult, cei mai multi operatori iti dau posibilitatea chiar sa te uiti la meci live, in direct. Poti urmari meciul si paria in acelasi timp. Ai la dispozitie foarte multe tipuri de pariuri, de la pariurile pe goluri si rezultat final, pana la pariuri pe cartonase, eliminari, cornere sau minutul urmatorului gol.

Nu esti convins inca? Poti incerca si tu sa pariezi online. Atentie: pariaza responsabil! Nu exista nimic sigur si pariurile nu reprezinta un mod de a-ti castiga existenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *