Bărbat din Botoșani dus de urgență la spital, după ce a fost găsit în casă cu degerături și în condiții greu de imaginat

Un bărbat de 38 de ani, din județul Botoșani, a ajuns la spital în stare critică.

Bărbatul este de loc din Bucecea și locuiește singur, mai mult din mila consătenilor.  Un vecin a mers, miercuri, să îi ducă de mâncare și l-a găsit în condiții greu de imaginat: în casă neîncălzită și o mizerie de nedescris. A  chemat imediat ambulanța, cadrele medicale găsindu-l pe bărbat cu degerături de gradele III-IV la nivelul piciorului drept şi degetele piciorului stâng.

Bărbatul a rămas internat, medicii urmând să stabilească dacă se impune amputaţia în acest caz.

2 thoughts on “Bărbat din Botoșani dus de urgență la spital, după ce a fost găsit în casă cu degerături și în condiții greu de imaginat

  1. Un pompier a salvat o pisică,o asociație a salvat un cățel…..dar pe acești oameni care mor singuri în casele lor cine ii salvează, doar dacă nu mai e vazut o săptămână sunăm la 112…. trist neam dezumanizat…unde merge umanitatea, adică oamenii mai sunt oameni pentru oameni???A dispărut sentimentul de a fi om cu semenii noștri??? Unde ne îndreptăm???

  2. Trist, nu am vazut nici o reacție de grijă față de semenul nostru..Coaliția Mondial a medicamentului ucide oameni cu intenție iar instituțiile statului privesc complice cu ochii la conturile grase făcute din uciderea noastră??? Statul de drept apără criminalii de sănătate publică prin neintrventie..?? Avem exemplul POLISANO unde un criminal ia meditația a 1000 de cancerosi dupa care se sinucide. In 2014 va amintiti???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *