FOTO & VIDEO Paradă funerară pe străzile din Botoșani. „Dacă omul are un necaz…”

O paradă cu mașini funerare a avut loc duminică, 9 februarie, în municipiul Botoșani. Aceasta a început la ora 14.30 de pe strada Grivița și a continuat pe Calea Națională, Sucevei, Primăverii, capătul traseului 102, Strada Octav Onicescu, Bulevardul „Mihai Eminescu”, Colegiul „A. T. Laurian”, strada Nicolae Iorga.

15 mașini au participat la paradă.

Acțiunea are ca scop promovarea numărului unic național 07Funerare.

Când omul are un necaz sună la 112, indiferent de oră. Așa se va întâmpla și la noi, dacă are un necaz sună 07Funerare, apare numărul unic național, iar un call center îl va prelua. Apelurile sunt preluate la București, după care va fi direcționat la Botoșani. Vrem să schimbăm  mentalitatea funerariilor. Omul are o percepție destul de rea asupra noastră. Când se întâmplă ceva el crede că mergem să îi luăm și paltonul de pe el.  Vrem să schimbăm mentalitatea și să oferim servicii funerare complete la prețuri rezonabile”, a declarat Alexandru Rotariu, administrator al unei firme funerare din Botoșani.

Reţeaua naţională de servicii funerare are câte o agenţie în fiecare judeţ.

3 thoughts on “FOTO & VIDEO Paradă funerară pe străzile din Botoșani. „Dacă omul are un necaz…”

  1. Rechinii mortilor corup, institutii, oameni doar pentru a face profit….in ce lume trăim…demență….totală, nu cumva v-ati încadrat pentru vreun mort ???

  2. Sunteti penibili….. paradă a morților de ce ce nu ati adus și câteva morti …să ii plimbări pe străzi.

    Domeniul absurdului… asteptam o bătaie cu perne…De râsul europei…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *