Gigi Becali către Valeriu Iftime: „Să se astâmpere! Dacă nu, asta o să fac”

FOTO: gsp.ro

Gigi Becali (61 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, i-a oferit o replică dură lui Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, după comentariile pe care acesta le-a făcut la adresa vicecampioanei României.

„Lui Iftime i-am dat mesaj și i-am zis: «Dacă nu te astâmperi, o să ți-l iau și pe Chindriș, gratis, ca pe celălalt».  Mi-a zis că Miron (n.r. fotbalistul transferat de FCSB de la Botoșani în această iarnă) e complot împotriva lui și că îl ajută pe Hagi, pe nașul meu, să intre în play-off. După l-am sunat și i-am spus: «Bă, tu ce complot visezi?»”, a declarat Becali, la TV Digi Sport.

Valeriu Iftime a lansat un atac violent la adresa cuplului Gigi Becali – Vintilă: pe primul îl acuză că distruge jucătorii mediatic, iar pe antrenor îl pune la zid din cauza „bramburelii pe care a făcut-o cu tactica din repriza a doua a meciului cu CFR”

În ultimii ani, FCSB a reprezentat o sursă de venit extrem de importantă pentru FC Botoșani. Clubul din Moldova a vândut nu mai puțin de 6 fotbaliști către gruparea roș-albastră: Golofca, Mihai Roman, Moruțan, Oaidă, Soiledis și Miron au ajuns în curtea actualei vicecampioane, însă Golofca și Roman au eșuat deja și s-au întors la Botoșani. 

Sursa: gsp.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *