FOTO Accident între un camion și un autobuz! Un bărbat a murit, iar alte opt persoane au ajuns la spital

Un accident mortal a avut loc în județul Bistrița Năsăud. Un bărbat a murit după coliziunea dintre un camion și autobuz.

Șoferul autocamionului cu numere de Neamț a pătruns pe contrasens, pentru a evita insulița de calmare a traficului, de la intrarea în Galații Bistriței.

A intrat în coliziune frontală cu autobuzul care circula din sens opus.

Șoferul vinovat, de 54 de ani, găsit în stop cardio respirator a decedat.

Cinci persoane din cele 8 aflate în autobuz au ajuns la spital, scrie Bistriteanul.

”Conform primelor date, șoferul unei autoutilitare care circula pe direcția Bistrița-Reghin, la intrarea în localitatea Galații Bistriței ar fi pătruns pe contrasens pentru a evita insula de reducere a vitezei și a intrat în coliziune frontală cu un autobuz care circula regulamentar, din sens opus. Din păcate, în urma accidentului, șoferul autotrenului a decedat.  Alte 5 persoane, care se aflau în autobuz, au fost rănite și transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. La fața locului intervin echipaje de la Serviciul Rutier, Secția 1 Poliție Rurală Bistrița, precum și criminaliști care efectuează cercetări și măsurători în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul” transmit reprezentanții IPJ BN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *